Lesmurdie Falls

Standard

Satu lagi tempat yang bagus di perth, yah namanya Lesmurdie Falls National Park itu mungkin nama yang asing buat kalian tetapi tidak buat orang penghuni di perth, yah ini adalah bukit dan juga ada air terjunya sedikit, aku sangat menikmati pemandangan disini, sanagt sejuuk dan juga suara gemericik air dari atas, pohon pohon yang hijau, terus ada juga suara burung yang berbagai macam suara, tempat ini sangat jauh dari city, tetapi ga jauh bangeet sih paling 1 jam dari city. disini dapat juga jalan kaki dari bawah kaya semacam trail gitu kira kira 2 km dari air terjun menuju ke puncaknya, dan dari atas bukit bisa melihat view kota perth yang mungil ini, baguss bangeeet, tebingnya terjal tapi ada jalan tapaknya kalau buat climbing seru banget tuh kayaknya hehe, tapi sayangnya aku ga pake sepatu kets neh jadi ga bisa total hiking deeeh, tapi ga apa apa lah yang penting udah tau tempat ini hehe.

Well, kenapa aku bisa terdampar disini? itu karena dikasih tau oleh temen sekaligus guideku, aku dianter oleh sahabat baruku ini, haha yaah walo kadang dalam menjelaskan sesuatu agak lama dan jayus tetapi itu membuatku jadi terhibur, hati senang pengalamanpun bertambah, terima kasih tedy udah mengantarkan aku kesini he he he…

 Lesmurdie Falls National Park in the hills of east Perth is nice place, with the trail passes a lookout with views of Perth City, lush vegetation and seasonal wildflowers.

I can say today is one of the best day in Perth, I had quality time with my new friend, we went out and spent time together, even though we are only just friend but I’m very happy today, I was sharing lots of things with him, thank you Allah we can go to Lermurdie Falls and to Fremantle, i very appreciated that It was delivered beautifully therefore I could get the essential meanings from that, Keep praying to Allah. He knows what’s the best for us though it’s not going to happen in our life in a good way.

Advertisements

About ngik2

Hi my name is ngik2 I was born at karanganyar central java, and grew up with my family until adult 22 years old, after finished studies I move to jakarta to work. my blog are about my experience thoughts on things, and about all things happen happy and sad I started this blog because I released that there are a lot of things that I’d done in life that i would very much want to remember but somehow, time has taken its toll and i am starting to forget things. This blog is intended to be an online journal, that hopefully in years to come when I look back, I can see how far I’d come. I am also inspired to write this blog after reading some of the other bloggers’ blog, and hope one day my blog will be as inspiring as theirs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s