oooh my hair

Standard

hey semuanya aku lupa neh belum sempat update menegnai rambutku ini, pasca pulang dari perth rambutku itu rusak, rontook berat dang teramat sangat keriiing sebelum berangkat ke pert rambutku sangat sehat hitam, panjang, lebat beeuh bak seperti iklan sampoo sunsilk deh maudy kuesnaidipun kalah hehe (pede abiiis) sekarang ini rambutku terpaksa harus kupotong 😦 sedih juga sih tau mau gimana lagi… neh wajahku juga jadi kusaaaam dan hitaaam sebelum kesana itu wajahku masih muluuuuuus hehe

ne contoh before and after

before went to perth

after back from perth

ga ada gambar 😦

Advertisements

About ngik2

Hi my name is ngik2 I was born at karanganyar central java, and grew up with my family until adult 22 years old, after finished studies I move to jakarta to work. my blog are about my experience thoughts on things, and about all things happen happy and sad I started this blog because I released that there are a lot of things that I’d done in life that i would very much want to remember but somehow, time has taken its toll and i am starting to forget things. This blog is intended to be an online journal, that hopefully in years to come when I look back, I can see how far I’d come. I am also inspired to write this blog after reading some of the other bloggers’ blog, and hope one day my blog will be as inspiring as theirs

6 responses »

    • wah kejam sekali kaaaaau hehe…….
      wah aku bosen mas diorumah cuma makan gaji buta…. haha bosen juga neh, aku kangen presentasi, kangen pakai high hiils, kangen meeting, kangen diomelin client juga hajhahahaha

    • wakakak mas ahsan, ternyata ada orang yang ga suka dengan foto ini dand ia merasa risih padahal aku ga pernah ganggu dia kok dia yang sewoot yah kalo di aga suka dnegan footku ya ga usah liat ya ga mas? dasar aneh tuh cowo dan dia itukepedean abiiiis, najong trala la?. sampai aku harus buat tulisan baru tuh kalo ga suka blogku ya ga usah baca hahaha.. abis ada orang itu kepedean banget mas………

  1. wakakak mas ahsan, ternyata ada orang yang ga suka dengan foto ini dand ia merasa risih padahal aku ga pernah ganggu dia kok dia yang sewoot yah kalo di aga suka dnegan footku ya ga usah liat ya ga mas? dasar aneh tuh cowo dan dia itukepedean abiiiis, najong trala la?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s