Bila tak suka dengan blogku ya jangan baca

Standard

DILARANG KERAS membaca bloggku,

Wah judul ini pas banget buat kamu cowo yang ga suka dengan blogku temen kampusku (ga usah kusebutin), simple aja kan, jadi orang kalo ga suka dengan  blogg saya ya ga usah baca gitu aja kok repoootttt,  lagian siapa sih kamu, pacarku juga bukan, kakaku juga bukan keluargaku juga bukan yah aku mau tulis apa pun, mau upload foto apapun disini yah itu hak aku doooooong, kenapa lu yang sewoot?selaam itu masih wajar ya bagiku ga masalah.. so lupakan aku dari hidupmu yaaah dan jadi orang ga usah kepedean. cowo jaman sekarang yah orangnya terlalu pede hahaha, aneh kok ya ada ya orang seperti itu?. kalo kamu kegelan yo aku luwih kegelan

ya ya aku memang manusia biasa yang jauh dari kesempurnaan beda dengan kamu, tetapi aku bangga be my self…

Advertisements

About ngik2

Hi my name is ngik2 I was born at karanganyar central java, and grew up with my family until adult 22 years old, after finished studies I move to jakarta to work. my blog are about my experience thoughts on things, and about all things happen happy and sad I started this blog because I released that there are a lot of things that I’d done in life that i would very much want to remember but somehow, time has taken its toll and i am starting to forget things. This blog is intended to be an online journal, that hopefully in years to come when I look back, I can see how far I’d come. I am also inspired to write this blog after reading some of the other bloggers’ blog, and hope one day my blog will be as inspiring as theirs

2 responses »

  1. Weleh-weleh … galak amat :mrgreen:

    Orang yang ketika baca blog seseorang trus komentar ini dan itu, biasanya orang kaya gitu baru kena internet …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s