Ini malam tahun baru lhoooo

Standard

Hanya tinggal menunggu detik detik jam neh akan berganti taun, cepet sekali yah tahun 2011 akan berakhir, dan suara terompet2 kembang apai diluar sana sudah sangat ramai sedangkan aku hanya dikost dikamar kesayanganku ini sambil mendengarkan musik… yah tiap taun baru pasti tak ada seseorang spesial dalam hidupku, ya semua orang pada sibuk dan juga gebetan2 juga pada ngaciiiiiiiir haha ditambah lagi neh kakiku yang retak tulangnya belum sembuh jadi ada pantangan ga boleh makan ini itu, jadi neh malam taun baru yang teramat sangat berkesan untuku tinggal dikost sendiri dan makan dengan nasi putih dan ikan teri doang..hmmm bener bener mengenaskaaaan haha…. yaapapun itu penderitaanku aku mnegucapkan ‘HAPPY NEW YEAR 2011″ semoga di tahun 2012 ini lebih baik dr pada tahun 2011

Advertisements

About ngik2

Hi my name is ngik2 I was born at karanganyar central java, and grew up with my family until adult 22 years old, after finished studies I move to jakarta to work. my blog are about my experience thoughts on things, and about all things happen happy and sad I started this blog because I released that there are a lot of things that I’d done in life that i would very much want to remember but somehow, time has taken its toll and i am starting to forget things. This blog is intended to be an online journal, that hopefully in years to come when I look back, I can see how far I’d come. I am also inspired to write this blog after reading some of the other bloggers’ blog, and hope one day my blog will be as inspiring as theirs

4 responses »

  1. haha mas aku dah 2 hari lembuuh sampae badan remuk redaaam kemarin saja aku lembur sampai jam 8 maish banyak yang harus disetting padahal tapi amtaku ga kuat dan masak mau dikantor sendirian hahaha oya mas aku kan baru balik dari papua lhoooooooooo belum aku update lagi neh bloggku karena sibuk dengan kerjaan jadi ga sempet menjamah neh blogg hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s