Piye kabarmu my blogg?

Standard

dah lama neh aku ga update bloggku karena jam terbangku yang semakin tinggi diperusahaan baru karena harus keluar kota terus hehe…

yah kuringkas aja ya dari paling terakhir aku update blogg aku langsung terbang ke papua lagi Tepatnya ke site
Tangguh LNG itu tuh tempatnya jauuuuuuh bangeeeeeeet untuk kedua kalinya aku install VSAT dengan perjalanan yang penuh liku liku ku arungi, butuh MENTAL DAN KEBERANIAN YANG KUATTTTT…

dan dua minggu aku disana terus lansung mudik deh kerumah rasanya cuapeeeeeeee bangeeeet dan minggu ini aku harus terbang ke Sangatta ke KPC KALTIM untuk install VSAT lagi beeeeuh capeeee pastinya…

Mengenai tempat tinggal aku dah pindah dari setiabudi ke mampang yah cari yang lokasinya deket dengan kantor biar ga repot2 lagi naik kopaja hehe

Demikian sekilas info

Advertisements

About ngik2

Hi my name is ngik2 I was born at karanganyar central java, and grew up with my family until adult 22 years old, after finished studies I move to jakarta to work. my blog are about my experience thoughts on things, and about all things happen happy and sad I started this blog because I released that there are a lot of things that I’d done in life that i would very much want to remember but somehow, time has taken its toll and i am starting to forget things. This blog is intended to be an online journal, that hopefully in years to come when I look back, I can see how far I’d come. I am also inspired to write this blog after reading some of the other bloggers’ blog, and hope one day my blog will be as inspiring as theirs

2 responses »

    • makasih paaak, aku capeeeeeeeee bangeeet kerjaanku sekarang membuat aku sibuk dan ga ada waktu buka blog 😦 tapi aku sennag aku enjoy dengan kerjaanku sekarang hehe

      iya foto fotonya ada nanti saya upload

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s