Puasa tetep lembur :)

Standard

ya ya ya akibat kejatuhan koper aku harus bed rest selama 5 hari dan puasa jadi bolong neh dah 8 hari ga puasa :(, dan aku juga sampai jalani city scan, alhamdulillah haislnya bagus tidak ada pendarahan atau hal hal yang membahayakan…

dan kini aku dah menjalani hari hari seperti semula, sebagai bukti aku dah sehat nee kemarin dikantor aku sempat narsis neeeeh hasil jepretan sbb :

Image memang terlihat gemukan yah badanku, gimana tidak gemuk karena kerjaanya makan terus minum obat terus tidur  wal hasil jadi agak agak gembul seperti ini deh hehe 🙂

hari ini ya lumayan sibuk walo hari sabtu aku harus lembur dan juga tadi sempat beliin kado buat my beloved sister karena dah ulang taun sejak april aku belum sempet beliin kado buat dirinya, terus ke lebak bulus ambil tiket mudik terus lanjut ngantor sampe deitk ini neh karena ada perapihan kabel, dan nampaknya akan sampai malam neh kerjaan 🙂 

ya aku tetep semangat neh sebentr lagi azan berarti saatnya berbuka puasa, hmm aku siap siap dulu yeeeeee sekian dulu curhatnya

 

Advertisements

About ngik2

Hi my name is ngik2 I was born at karanganyar central java, and grew up with my family until adult 22 years old, after finished studies I move to jakarta to work. my blog are about my experience thoughts on things, and about all things happen happy and sad I started this blog because I released that there are a lot of things that I’d done in life that i would very much want to remember but somehow, time has taken its toll and i am starting to forget things. This blog is intended to be an online journal, that hopefully in years to come when I look back, I can see how far I’d come. I am also inspired to write this blog after reading some of the other bloggers’ blog, and hope one day my blog will be as inspiring as theirs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s