Setelah 3 bulan probation

Standard

hehehe Probation aku rasa dah cukup neh, dah 3 bulan pasca mas didi melamar aku, dan aku rasa dah cukup bukti bahwa dia itu emang bener bener serius…

long distance nampaknya itu tidak membuat berubah sifat dan sikap dia kepadaku, walau kita saling berjauhan dan perhatian dan pengertian da selalu berjalan mulus hehehe..sifatku yang keras kepala dan kasar sedangkan dia yang selalu adem ayem, memberika ketenangan dalam hidupku.

yah pasca dia mengucapkan mau melamar aku 3 bulan kemudian kita baru dipertemukan dan itu setelah aku pulang dari menyelesaikan kerjaanku di Pulau laut. kira kira awal maret  2013. saat itu sih perasaanku emang belum seratus persen (hihi ngaku juga aku , daripada boong).

setelah kita ketemu terus dia aku ajak pulang kesolo untuk aku kenalin kepada ibuku tercinta dan Alhamdulilah ibuku setuju bangeeeeeed. lalu kampun kembali ke Jakarta dan dia kembali ke Site Tangguh lagi.

 

Advertisements

About ngik2

Hi my name is ngik2 I was born at karanganyar central java, and grew up with my family until adult 22 years old, after finished studies I move to jakarta to work. my blog are about my experience thoughts on things, and about all things happen happy and sad I started this blog because I released that there are a lot of things that I’d done in life that i would very much want to remember but somehow, time has taken its toll and i am starting to forget things. This blog is intended to be an online journal, that hopefully in years to come when I look back, I can see how far I’d come. I am also inspired to write this blog after reading some of the other bloggers’ blog, and hope one day my blog will be as inspiring as theirs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s